Katarinamedium

Hur fungerar en andekontakt?

Lika många medium det finns, finns det lika många sätt hur en andekontakt fungerar. För var och en med tränat klärvoajant sinne, jobbar alla på olika sätt. För varje medium skapar sitt eget mediumskap och utifrån sin egen känsla och intuition kommer det fram budskap från andevärlden.

Att beskriva hur en andekontakt går till vore lönlöst för det finns inga riktlinjer exakt hur man ska göra, från A till Ö. Varje medium jobbar olika. Varje medium har olika ”skills” och olika tränade osv.

Det jag tänkte försöka mig på nu är att beskriva hur jag gör. Det blir inte lätt…Först bör man har kontroll på sina 5 sinnen. Lukt, smak, hörsel, syn och känsel. Känsel vill jag dela in 2 delar. Känsel i känsla (feeling) och kroppslig känsla (smärta). Att träna upp detta är nog det man bör göra mest och så ofta man bara kan.  Det är viktigt man får feedback av någon annan person så man vet att man får in rätt ”kanal” och rätt känsla. Så man vet om man har fel ute eller helt rätt. Det blir ungefär som att stämma in ett instrument. Du kan träna hur mycket som helst, gör det kontinuerligt och ofta. Att finstämma sitt instrument är att detsamma som att bredda sig och bli mer och mer finkänslig i detaljerna. T ex har som kund ofta fått höra liknande detta: ”- en mormors figur i blommig klänning och hon baka mycket.” Jo vem har inte en sådan mormor? Vi är många som har en mormor/farmor på andra sidan med den beskrivningen. Så varför inte finstämma instrumentet med att ge denna beskrivning: – ”mormors energi i sedvanlig blommig klänning och bakar dina favoritkakor som ser ut som stjärnor med katrinplommon i mitten…”
För mig vore det en bättre beskrivning på någon från andra sidan där mormorsgestalter ofta liknar varann. Vad jag vill säga är att ofta finns det små små detaljer som sticker ut så en levande anhörig kan känna igen sin mormor för hon bakade just såna kakor till mig. Ja ungefär så.

Att bjuda in andevärlden vid en kontakt är inte svårt, det som är svårt är tro på det som kommer fram. Att som medium eller mottagare inte är hörsam på sina sinnen vad anden vill förmedla. Därför är det bra och nyttigt att träna upp sina 5 sinnen. Låt mig ta ett annat exempel. Om en ande vill ta kontakt genom sitt luktsinne eller smaksinne, då anden en gång varit kock är det logiskt att anden förmedlar sig genom en doft av slottsstek och kokt potatis. Eller kryddor från fjärran östern. Det är logiskt, då klienten skulle känna igen sin kock. Eller om en person varit hästintresserad och ständigt doftade hö och häst, är det logiskt denna person förmedlar sig via luktsinnet. Om du som medium inte har så goda kunskaper om dina egna sinnen kanske man missar denna detalj som kan vara det viktigaste vid en andekontakt, som skulle få hög bevisning att det är rätt person från andra sidan.

Jag kan ta ett personligt exempel vid en träning jag själv var med på. Vi tränade på varann och jag var ”klient”. Mediet började förklara en man, si och så, och detaljer som kunde passa in de flesta jag har på andra sidan bland mina nära och kära. Men så säger mediet till mig. Jag hör något! Jag hör musik, jag hör en saxofon. Ja! Det stämmer exakt på min kusin som spelade i en orkester och hans favoritinstrument vad just saxofon. Mediet hörde även dansbandsmusik. Jag bekräftade även det. Det blev en ny upptäckt för det mediet hur säkerställt det kunde bli med endast hörseln för hennes del och den ande som ville kommunicera med mig via henne. Det var en fantastisk upplevelse.

När man läser på sociala medier idag, florerar det hel del osanningar. Som t ex man kan inte begära att en viss person från andra sidan ska komma. Nej det kanske vore för bra. Men man kan alltid önska det. För jag menar så här att vore det inte logiskt om en mor som förlorat ett barn, inte vill annat än att detta barn ska komma fram. Förutsatt att det funnit mycket kärlek emellan så klart. Det vore det mest logiska att detta barn vill förmedla sig på alla sätt och vis. Som kund kan du önska med inte begära. Som medium kan man alltid göra ett försök men inte lova något.

Jag brukar säga så här vid en sittning med andekontakt, innan de kommer ska det tänka på vem eller vilka de vill ha kontakt med. Iland kan ett föremål vara bra ta med sig, ibland stör det. Vid de flesta fall jag varit med om, kommer just den personen genom för att förmedla sig. Men ibland överraskar andevärlden med någon helt annan. För tänk att även andevärlden vill göra allt för att få komma igenom och få säga sitt. Det är logiskt. Det är också viktigt att veta att vi här bland levande inte alltid vet vad som är bäst för oss hur vi ska ta emot ett viktigt meddelande som är av stor vikt. Så när man som kund inte alltid förstår varför kom inte mamma eller pappa som borde vara logiskt kan det vara så att man inte kan ta emot ett särskilt meddelande av just mamma eller pappa. Meddelande till oss kanske får bäst effekt om en kusin eller annan närstående kommer med det. Det är inte alltid vi förstår hur det fungerar. Men en sak vet jag, det är att vi ingår alltid i något större och vi här är bara en liten del av det. De som kommer med meddelande gör det av stor kärlek och ödmjukhet. Något annat vore otänkbart.

 

Ett medium bör få den favören att kunna förbereda sig vid en kontakt, för att det ska bli så bra som möjligt för den klient som bokat en tid. Förberedelser kan vara olika. Meditation är en sak man göra. Göra sin beställning från andevärlden om man ska ha en större seans. Ja det kan vara fler val och fler sätt man vill förbereda sig på. Att få förbereda sig är lika viktigt som en sångerska vill sjung upp sig innan en konsert eller spelning. Rösten är ett instrument, mediumskapet är också ett instrument. Därför är det lika viktigt att förstå att alla medium kanske inte ”jobbar” 24/7. Vi som jobbar som medium vill också ha fritid och tänka på annat emellanåt. Ska vi göra ett bra jobb och kunna leverera till en klient, vill vi ha arbetstid och fritid, men framförallt för att kunna förbereda sig. I alla fall är det mitt önskemål. För jag vill väldigt gärna ge det bästa av andevärlden genom mig till dig som kund. Det är mitt mål.

Inlägget innehåller annonslänkar från Upplevelse


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *