Katarinamedium

Ambres och Simenos röster har tystnad för alltid

Året 1976 ska en unik händelse inträffa i en meditations grupp. En mörk Novemberkväll i Stockholm träder ett ”väsen” in en kropp. Den kroppen tillhör Sture Johansson. Här startar fenomenet kring trans och mediumskapet tar en ny riktning i mediumsverige. Många människor har under åren fått träffa Ambres och Simeno genom Sture som lånar ut sin kropp för att de ska få förmedla så mycket kunskap inom den esoteriska lärdomen.

Nu har deras röster tystnat för alltid. Sture Johansson har nu lämnat vård jord och har återförenats nu med sin älskade och efterlängtade Karin. Vid mitt senaste möte med Sture (sommaren 2019) bad han mig om en liten seans för att återkoppla med Karin från andra sidan. Jag lyckades och berättade saker jag själv inte hade en aning om, men Sture kunde bekräfta mycket. Sture längtade till Karin det gjorde nästan ont att se hans lessna ansikte och saknaden kändes verkligen. Men nu är de åter samman! Nu väntar nya äventyr och nya spännande saker.

(Karin och Sture)

Sture träffade aldrig Ambres

Det komiska i det hela är att NU har nog även Sture fått träffa Ambres och Simeno för första gången! Lite knäppt känns det att så många människor som de alla tre har berört så har Sture aldrig träffat de andra två på riktigt. Endast känt närvaron. Jag hoppas innerligt att de har ett magnifikt kalas nu på andra sidan.

Det jag är stolt över själv är att jag fick en intervju med Sture för några år sedan. Den kan du läsa om här på Vingkuriren 

Jag fick även en av de sista framträdanden från Ambres inspelat på video.

Att sitta i sällskap med andevärlden på detta viset ger en elektrifierande känsla i hela kroppen och själen. Det går inte beskriva, det måste upplevas. Sture själv hade också en helt egen aura av stark energi. Många blev berörda av Stures närvaro utan Ambres och Simeno. Jag är så glad jag fick den unika intervjun med Sture och en liten filmsnutt med Ambres.

Sture berättade för mig att han haft många kritiker runt sig bland annat humanisterna. Han berättade att de ofta människor som är rädda för förändring och att ett sökande inom ska vara något dåligt. Sture berättade också att strå man stark i sin övertygelse och sanning framför allt, kan inget rubba en. De som inte förstår, är där dem är. Huvudsaken man själv vet var man står och vad man är.

Vad händer nu?

Ja vad händer nu? Vår tids absolut bästa och mesta transmedium har gått ur tiden. Vem ska axla Stures mantel? Eller behövs det inte nu när vi står inför detta skifte som Ambres talat om så innerligt många gånger. Att Enaren finns nu i full potential råder inga tvivel om. Mångfalden reser sig och mångfalden av att leva i själ och hjärta är verkligen i sitt första skede. Ambres och Simeno har förberett vägen, nu måste vi, människan, gå vägen själva.

Sture skrev ett flertal böcker och dem hittar man på nya ramstiftelsens hemsida om man vill ta del av dem medans de finns kvar. Jag kan varmt rekommendera böckerna. Orden och kunskapen finns fortfarande kvar, så även om man aldrig hört om Ambres eller Simeno finns en hel del att ta in även nu. På youtube hittar man en del också. Bara att söka sig fram.

Vi har mycket att tacka Sture för inom mediumskapet i Sverige och Norge. Tack vare Sture och han hängivenhet till yrket har han banat vägen för många i det spirituella, sökandet, andligheten och framförallt den fria människan. Sture älskade livet när han kände sig närvarande tillsammans med andra som delade uppfattning, men även till de som bjöd på diskussion. Sture lämnar oss i sorg i det närmaste nu, men jag säker på vi kommer ses igen, många av oss!

I historien

Som många vet har Shirley McLaine nämnt Sture och Ambres i sin bok ”Out on a Limb” (Ut på yttersta grenen) där hon berättar om bland annat hennes första möte med ett transmedium. Det här ska utspela sig på 70-80-talet ungefär. Se gärna ett liten frekvens ur filmen med samma namn.

 

Hela förmedlingens syfte har varit att sprida den esoteriska kunskapen som finns redan finns slumrande i oss. Det är inget nytt, det har funnits i oss hela tiden. Ambres och Simenos syfte har varit att väcka den hos den som vill lyssna. Därför finns det all anledning att ta del av detta även nu.

Anders Grönros har gjord en film om Ambres och förmedlingen. Den finns i sin helhet på Youtube om man vill se den. Den finns även att köpa på DVD. Där finns även en massa extramaterial !
Filmen ”En död talar” är otroligt bra gjord. Jag själv tycker Anders Grönros har fångat den rätta energin kring hela fenomenet. Han har lyckats bra med det!

 

Ambres röst har nu tystnat för gott, även Simeno. Det finns ingen som tar över dem båda efter detta nu när Sture lämnat jordelivet. Jag själv har hört i så många år från Ambres själv att han eller Simeno kommer inte förmedla sig i varken ta eller skrift eller på något annat vis efter Stures bortgång.

Med detta lämnar jag till dig som läser att ta del av ett mycket fint och talande citat från Ambres. Jag tycket själv den är högaktuell!

Citat

 

Det finns ingen hiss i Insiktens hus. Du måste – mödosamt
– gå steg för steg uppför trappan. Och på vissa steg blir du
tvungen att vila – bland under lång tid för att hämta andan och
tänka över ett och annat. Efter en lång tid försvinner
ledstången och efter ännu en längre tid smalnar trappan.
Och när du sätter dig på ett trappsteg för att vila och ser ner på din
vandring, upptäcker du att även trappan är försvunnen!
Då är det dags att ta ett beslut utan annat stöd än från dig själv.
För att sedan ta ett steg ut i något fullständigt okänt.
När du väl vågar steget kan det hända att du mycket
väl igenkänner detta okända.
Att det till och med verkar välkänt och självklart.
/Ambres

 

 

Always & Forever
/Katarina

katarinamedium.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *