Katarinamedium

Ambres min mentor och lärare i personlig utveckling

 

“Vem jag är? Jag har uppstått ur er längtan. Längtan till att finna inre frihet och harmoni. Utan att veta om det har ni själva bett mig komma. Men jag är egentligen inte här för att lära er någonting. Jag är här för att väcka er till insikt om den kunskap ni redan har.”

Filmen ”Ambres en död talar”

Regissören Anders Grönros har gjort en dokumentär om Ambres och dess förmedling. Jag personligen tycker filmen ger en bra bild om fenomenet och ett klargörande vad transmediumskap kan vara. Stures mediumskap liknar ingen annan, så man ska inte blanda detta med övrigt transmediumskap. Ambres förmedling har haft ett helt annat syfte, och så som Ambres själv sagt, ”-jag är här för att väcka er insikt”, är precis vad det hela handlat om. Inget nytt under solen, vi har bara glömt bort en massa kunskap vi redan bär inom oss. Ambres har även kallat sig för en vindrutetorkare på våra omedvetna glasögon.

Mitt möte med Ambres

Jag mötte Ambres för första gången i ABF huset i Stockholm i början av 80-talet, sedan dess har jag följt hans filosofi, ledarskap och vägledning inom personlig utveckling på esoteriskt vis. En upplevelse jag aldrig glömmer och det var lite av ett uppenbarelse för mig eftersom mycket finnas redan inom mig trots mina blyga 18 år. På den här tiden ska man minnas att allt som hade med den här sortens sökande var väldigt flummigt, utåt sett. Men många visste om Shirley McLaine och hennes sökande. Shirley besökte Sture, Turid och Ambres här i Sverige många gånger för att studera fenomenet men också till sin bok ”Ut på yttersta grenen”. Under väldigt många år besökta jag Värmland för kurser hos Ambres och company.

Men mest var det i Stockholm jag gick kurserna i personlig utveckling. Jag har aldrig senare varit med om liknande kurser. För enligt mig saknas motstycke och kvalitet. Även om Ambres inte kommer igenom transmediet Sture längre så finns kunskaperna kvar genom handledarna. Man kan hitta bra och givande kursen även nu. På den här sidan kan du hitta mycket mer om förmedlingen och hur kan komma i kontakt med dem.

Förmedlingen fortsätter även idag

Jag kan varmt rekommendera den här typen av hjälp och framgång vi ofta söker efter, dels för sin egen utveckling men också för förståelsen för fenomenet och det esoteriska. Maken och jag fick privilegiet att få en intervju med både Sture och Ambres för en tid sedan. Du kan läsa om det och se filmklippen här vingkuriren.

ambres min mentor och lärare i personlig utveckling
Sture och jag

/Always & Forever

Fotnot:
Ambres ord om förmedlingen. Ambres kommer inte använda något annat instrument/medium än Sture Johansson varken i tal eller skrift, varken under denna förmedlings tid eller efteråt. Om någon påstår sig tala annat är det en scharlatan och inget annat än påhittat för att dra nytta av Ambres namn.

#ambres #transmedium #medium #endödtalar #andersgrönros #sturejohansson #shirleymclain #sturejohansson #nyaramstiftelsen #personligutveckling #utpåytterstagrenen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *