SMS fråga

Tjänsten sms fråga kostar 60 kr/fråga

Du kan nu ställa sms fråga till mig så svarar jag inom 48 timmar. Givetivis får du svar tidigare om jag hinner, men jag gör alltid mitt bästa.

Jag svarar dig utförligt och inte bara ja och nej. Därför vill jag du ställer din fråga mycket noga men inte för mycket information. Så ju mer noga du är ju bättre svar får du av mig.

Jag ger mediala svar och allt bygger på den kunskap jag bär. Så genom min starka intuition, klärvoajans och långa erfarenhet får du kvalitativa svar på sms fråga av mig.

Kom ihåg att du ska skicka en fråga inte ett ämne med flera frågor i. Jag svarar bara på 1 fråga för 60kr. Du kan absolut ställa fler frågor, men swicha då 60kr/fråga.

Gör så här:

Skickar frågan till 0707461410,
Swisha till 0707461410

Kom ihåg att om du är i behov av mer svar och kommunikation kan du alltid boka tid eller ringa mig på min linje. Min linje är alltid öppen varje dag mellan kl 16.00-22.00 Övrig tid har jag flexibla tider.

 

Jag svara inte på frågor genom sms gällande djurkommunikation och andekontakt. Du får boka särskild tjänst för det. Se under fliken Boka

sms fråga