Medial Vägledning

Hur jag jobbar för att hjälpa dig

Medial coachning och vägledning är vad jag jobbar med mest. Det betyder jag svarar medial på dina livsfrågor, och jag coachar och hjälper dig med dina livsfrågor och dina egna frågor kring andlighet. Rescue medium, jag hjälper dig som kommit en bit på din mediala väg eller kanske du redan jobbar som medium och kommer inte vidare i ditt jobb.

Mina verktyg

Jag använder mig av min väl inarbetade klärvoajans och mediala förmåga. Mina andra verktyg kan vara Tarotkort och Orakelkort. Mina guider hjälper mig så klar genom kanalisering och visualisering. Allt beror på dig som kund och var du står i livet och vilka frågor du har till mig.

Genom mina guider får jag information från dina följeslagare och guider. Det händer att olika mästare kommer och ger sina råd till dig.

Min erfarenhet och kunnande

Jag har ett stort kunnande och erfarenhet då jag jobbat med detta i över 30 år. Du kan lugnt och tryggt tala ut hos mig. Ingen fråga och fundering är för konstig eller svårtolkad. Jag gör alltid mitt bästa att sätta mig in i din situation och utifrån din energi och kraft ger jag svar som du behöver höra, inte det det du vill höra.

Fler olika sätt

Via:
Telefon
Zoom
Skype
Ljudfil
Mail
SMS

Vid bokning, om inget annat ges är det via telefon, annars får du säga till.

                                                 BOKA HÄR