Det här jobbar jag med

Det jag jobbar med är fler olika saker. Det gäller det mesta som har med kropp, själ och ande att göra. Om man vill anlita mig så har jag fler tjänster att erbjuda dig. Jag ser mig själv att jag har ett uppdrag att visa, vägleda och ge förhoppning om ett liv efter vår fysiska död.

Det här jobbar jag med!

 

 

Medial vägledning

Medial coachning och vägledning är det jag arbetar mest med. Det betyder att jag idag jobbar mer med att coacha dig andligt vad du har för möjligheter men även hur du med ditt mindset kan bryta dina mönster för att leva ett kärleksfullt  liv fullt ut. Det kan handla om relationer, ekonomi, arbete och så vidare.

Andekontakt/anhörigkontakt

Det jag brinner mest för och det jag älskar mest är andekontakter med dina anhöriga, nära och kära. I mitt arbete som spiritualistisk medium är min mission att ge dig bevisföring så mycket som det är möjligt för att du ska känna och bli varse om att andevärlden exciterar och den är intelligent. Jag är certifierat medium.

Coachning med djupa samtal

Det jag har på in agenda är också samtal som kan vara bra för dig som tala med någon som har erfarenhet, en annan syn på livet. Jag är också en mycket bra lyssnare.

Husrensning

Det är många som har störningar i sina hem eller arbetsplatser. Jag kan komma till rätt för dig som känner att du vill bli av med det som stör din miljö. Men kanske du också är nyfiken på vem du har med dig i ditt hem. Ibland är gränsen hårfin vad som är vad. Du kan också ha jordbundna andar som inte direkt vill ge sig av. Jag hjälper dig att komma till rätta med detta oavsett vad du har i ditt hem. Jag använder lite andra tekniker och verktyg.

Seans

Jag kommer gärna till dig för seanser, både i stora grupper och i mindre grupper. Seanser jag utför är med bevisföring, meddelande från andevärlden och jag vill gärna göra en afton i andlighetens tecken till alla att minnas. Jag kommer gärna med något extra som alla kan till sig av.

Kurser

Mina kurser finner du på webbshoppen. Jag utvecklar idag distanskurser och e-post kurser för självstudier. En och annan gratis kurs kan förekomma.
Jag försöker alltid nå till så många som möjligt för att de som vill ta del av kunskap, visdom och praktiska övningar för att nå dit man är ämnad för. Jag brinner för utveckling och jag älskar människor som når sina mål och visioner.

Föreläsningar

Jag älskar stå på scen och prata om det som ligger mig varmt om hjärtat. Har du önskemål att jag kommer till din förening eller företag att hålla ett föredrag om det jag erbjuder, kommer jag gärna. Enligt överenskommelse kommer jag och håller föredrag.

Djurkommunikation

Jag kommunicerar gärna med djur. Helst häst, hund och katt. Där vi kan gemensamt hitta lösningar som du har problem eller upplever att du behöver mer vetskap om. Jag är certifierad djurkommunikatör.

Drömtydning

Att tolka drömmar är bland det roligaste och mest inspirerande jag vet. Det är så utvecklande för mig att se hur en drömtolkning kan ändra en annan persons förhållningssätt till olika saker och hur de kan släppa på blockeringar och rädslor på ett humant och milt sätt. Det är ett sätt att tolka ditt inre vad det vill säga dig.

Events

Jag kommer gärna till dig eller ditt företag för att ge en andlig upplevelse. Enligt överenskommelse sätter jag ihop ett paket som passar dina önskemål. Jag har tidigare ordnat aftnar för möhippor, svensexor, bröllop, tjejträffar, företagsevent.

Organic Influencer

Det är väldigt viktigt med hälsan. Vad vi stoppar i oss och på våra kroppar. Jag är Sverigeledare och representant för ett företag som ger dig bästa produkter för din optimala hälsa. Produkter vi alla använder varje dag. Jag är även rädd om Moder natur därför använder jag städ och tvättmedel som inte skadar nästa generation. Jag brinner för att upplysa dig om varför det är så viktigt med rena, ekologiska och giftfria produkter du använder i vardagen. På alla produkter står all sanning på etiketten. Visste du om det?

Bygga kapital

Jag har blivit medveten om att pengar föder pengar. Därför är jag med i ett program där man själv bygger min egen ekonomi. Jag bygger för en framtid där jag kan få ekonomisk trygghet och frihet. Om du vill kan jag visa dig samma möjlighet. Det här är inte för alla, så det kan hända detta inte är för dig. Vad som krävs är att du ska se möjligheten och visionen om att bli ekonomisk fri.

Bloggen

Att skriva blogg är faktiskt ett jobb. Det jag bloggar om är allt men mest om andlighet så klart. Det här jobbar jag med mest just nu för jag tycker om att skriva. Här kommer du till  bloggen