Så här går det till

När du ringer till mig är det endast jag som svara på in telefonnummer. Du kan i lugn och ro ringa till mig och det kostar ingenting förrän jag svarar.

Du kan fråga om det mesta, kärlek, arbete, bostad, utveckling etc. Som certifierat medium svarar jag givetvis på andliga frågor som t ex din egen andliga utveckling, dina egna upplevelser som är kan svåra att få korrekt svar på annars. Jag hjälper Dig!

Andekontakter kan också förekomma och jag vill gärna ge dig så bra identifikation som möjligt så Du ska veta vem som kommer från andra sidan och hälsar på.  Jag hjälper dig att förmedla kontakten och ger dig budskap!

så här går det till

I min profession som medium ger jag dig kvalitativa och mediala svar på dina frågor. Med min starka intuition och stora erfarenhet inom esoteria, personlig utveckling, mediumskap, andekontakter, naturväsen med mera kan jag kan ge dig budskap på det du behöver veta just nu. Det är jag och mitt team som arbetar ihop för att ge dig verktyg och svar som du kan ta med dig för att lugna och ge stöd. Men också att du ska kunna arbeta vidare med dig själv av det som ges till dig. Tänk på att även ditt team från andevärlden hjälper till att förmedla via mig.


Viktiga punkter för dig att veta:

Vi har alltid 100% tystnadsplikt. Det finns inga dumma frågor. Det görs inga journaler eller ljudupptag. Du kan vara helt anonym. Jag följer etiska rådets regler. Dvs jag svarar inte på död, olycka, sjukdomar eller personer i tredje part. Samtalet kostar 19.90/minut samt ev övriga trafikkostnad från din operatör. Erbjudanden kan ske då gäller annan minutkostnad eller förmån för dig som kund. (se erbjudanden)
Du måste vara över 18 år för att ringa denna tjänst.

Företaget innehar skattsedel (Reditum AB)