Telefonlinjen

Telefonlinjen

(1 oktober ändras priser till 19.90kr/minut)

ÖPPET ALLA DAGAR MELLAN kl. 16.00-22.00
(övrig tid är flexibel)

Ring något av dessa nummer för att få mediala svar på min telefonlinje. Jag coachar dig i livets alla frågor. Samtalet kostar 13.50kr/minut.

 

Mina olika telefonnummer till telefonlinjen

0939-7114

För abonnemang

0939-7211

Comviq/Tele2 kontantkort

08-570 04711

Swish förskottsbetalning

Medium Telefonlinje

 

Kostnad endast vid svar när du ringer något av numren!

Beskrivning

Betallinjerna: För dig med abonnemang ringer du nummer 0939-7114
För comviq/Tele2 kontantkortskund ringer du 0939-7211.
Alla samtal kostar 13.50/minut. (plus eventuellt trafikkostnad från din leverantör)

Swishbetalning: För swish förskottsbetaning ringer du 08-570 04711. Förskottsbetalning med swish. När du betalat in med swish får du en kod du måste trycka in för att ringa detta nummer. Spara gärna din kod, den kan fyllas på.

SMS

Om jag inte svarar kan det bero på jag upptagen av annan kund. Du kan då skicka ett sms till mig 0707461410 och fråga när jag är ledig igen på telefonlinjen.

 
 
Readings

När jag svarar på telefonlinjen får du en reading, spådom, medial vägledning, medial coaching, rescue medium av mig. Det är du som bestämmer när du ringer mig. Jag kan det mesta och har lång erfarenhet. Du kan tryggt och säkert ringa min telefonlinje. Det är bara jag som svarar denna telefonlinje.
I min profession som medium ger jag dig kvalitativa och mediala svar på dina frågor. Jag kan också ge dig budskap på det du behöver veta just nu.

Dina frågor

Du kan fråga om det mesta, kärlek, arbete, bostad, utveckling etc. Som certifierat medium svarar jag givetvis på andliga frågor som t ex din egen andliga utveckling, dina egna upplevelser som är kan svåra att få korrekt svar på annars. Jag hjälper Dig!

Andekontakter

Andekontakter kan också förekomma och jag vill gärna ge dig så bra identifikation som möjligt så Du ska veta vem som kommer från andra sidan och hälsar på.  Jag hjälper dig att förmedla kontakten och ger dig budskap!

Viktiga punkter för dig att veta:

Jag har alltid 100% tystnadsplikt. Det finns inga dumma frågor. Det görs inga journaler eller ljudupptag. Du kan vara helt anonym. Jag följer etiska rådets regler. Dvs jag svarar inte på död, olycka, sjukdomar eller personer i tredje part. Samtalet kostar 13.50kr/minut samt ev övriga trafikkostnad från din operatör. Erbjudanden kan ske då gäller annan minutkostnad eller förmån för dig som kund. (se erbjudanden)
Du måste vara över 18 år för att ringa denna tjänst och telefonlinje.
Eventuell övrig samtalstaxa kan ske från din telefonoperatör.

Företaget innehar skattsedel (Reditum AB)