Organiskt och Giftfritt

JAG HAR BESTÄMT MIG !!
Jag är redan sjuk och har en massabesvär med min kroppsliga hälsa. Därför har jag själv bestämt mig för att inte längre utsätta min kropp, min hud och inre organ för mer utsatthet för kemikalier, tillsatser, citronsyra mm.
Det är nog nu tycker jag själv. Därför har jag börjar använda helt rena och naturliga produkter som inte längre går in i min kropp och förstör mig. Visste du att det tar 26 sekunder för en hudlotion att gå in i huden? Visste du att det tar 8 minuter för hudlotion att nå din inre organ? Tänk på vad du sätter på din hud och övriga kroppen!

Här vill jag visa om mitt nya liv mot bättre hälsa. Där jag kommer visa vad jag har fått för effekter och fördelar med de produkter jag har tillhanda både för mig själv men även till Dig som är medveten och öppen för din kropp och välmående, vad du stoppar i dig och använder i vardagen. Det jag erbjuder och använder själv är olika produkter som du använder varje dag som t ex tandkräm, tvättmedel, diskmedel, hudvårdsprodukter, bad och dusch, babyvård, städprodukter, eteriska oljor, kosttillskott ja även insektsspray. Allt är ekologiskt, giftfritt, GMO-fritt, glutenfritt, sojafritt. Något som är viktigt för mig är att inget är testat på djur.

 

Du kan följa mig här på sidan eller på Facebook där jag kommer lägga ut små videos men även information om hur du själv kan må bättre med dig själv, din hälsa men även din egen ekonomi. Allt är hälsa anser jag. Jag arbetar med team, där vi alla hjälper varann. Ingen ser någon annan som konkurrent. Vi är alla ett, även i sunt tänk, marknadsföring även att dela upplevelser med alla fördelar av att bli m”er giftfri i sitt liv.

Är du själv öppen för att veta mer och få rätt information hur det går till hos oss, ta gärna kontakt med mig. Det finns en vip-grupp på Facebook som heter “Sverige The Organic Leaders VIP. Dit är du välkommen söka inträde. Du kommer också få se en videolänk som berättar mer.

Är du även öppen för att veta hur man går till väga för att bli distributör och bli med i vårt team är du varmt välkommen kontakta mig, så berättar jag så gärna mer för dig. Jag berättar även mer för dig hur vi arbetar med teamet på ett nytt sätt som spar tid för dig. Även hur bonusplanen ser ut och hur Du kan växa i din egen organisation på ett lyckosamt vis. Vi arbetar bara med smarta lösningar och spar massor av tid.

 

Du kan om vill se på min egen web-butik och läsa mer där så klart. Du kan även beställa varor där direkt om du så vill. Bäst är om du kontaktar mig så hjälper jag dig. Vill du handla själv på egen hand, är det viktigt du går in på “Join and save”. Välj sedan “Retail customer”. Bästa är om du kontaktar mig så visar jag dig runt.
Tel 0707461410
Mail info@katarinamedium.se
Mer info finns här på svenska. www.harmonicentrum.eu

 

 

 

Här kan du klicka direkt och du kommer till facebooksidan.