WordSpirit/Kortlek

20131212_133015Denna kortlek är skapad och utformad av mig helt och hållet. Dvs handgjord från början till slut. Ett noga och gediget hantverk utfört av mig. Är du intresserad av en kortlek beställer du genom att skicka ett mail till info@wordspirit.se kortlek kostar 350 kr inkl frakt. Manual skickas med.
Swish 0707461410
Glöm inte tala om vilken färg du vill ha i din beställning. Har du inte swish, meddela så får du andra betalningsmedel. Det finns nu en app att ladda ner för android telefoner.  Sök i din app store. I appen kan du sen välja svenska eller engelska. Just nu produceras nya kortlekar. Dem finns i färgerna BLÅTT, ROSA, MÖRK GUL och LJUS GUL.

 

GulaWordspirit

Den nya tidens verktyg för att utveckla dina mediala egenskaper och växande i det du redan är i, oavsett vilken nivå eller visdom du har. Med WordSpirit kan du komma ytterligare på vägen mot en mer klarsynt och upptäcksresande personlig och andlig utveckling med dig själv men också i din roll som rådgivare, medium eller annan typ av yrkesroll inom personlig utveckling. Den kan också användas för andra ändamål och syften. Som till exempel möhippor, fester, sammankomster av olika slag. En kul lek, helt enkelt. Men inte att förringa i enskildhet på ”kammaren”. WordSpirit rekommenderas starkt till dig som håller mediala cirklar och kurser.

Välkommen med din beställning.