Katarinamedium

Mitt fantastiska arbete ger mycket

 

Jag har världens bästa arbete! Ja om jag får välja själv och det har jag ju. Att få ha privilegiet att kunna arbeta hemifrån som varit min önskan sedan många år. Jag har jobbat hemifrån sedan 2006.

Berg och dal bana

Det har verkligen inte varit lätt det ska erkännas, särskilt svårt med ekonomin har varit en svår nöt att knäcka många gånger. Livet har varit en berg och dalbana många gånger. Jag har fått flytta många gånger tills jag äntligen hittade rätt. Byte av liv och livsstil kan man också säga att jag fått göra, men bara till fördel för mig.

Jag är min egen skapare av mitt eget liv så varför ska jag inte prioritera mig själv. Men för att återgå till mitt arbete som medium och psychic medium så har jag världens bästa jobb, enligt mig själv.

Jag styr min tid helt själv, och det är jag som bestämmer när var och hur. Men det som gör mitt jobb värt att fortsätta det jag gör är alla mina fantastiska kunder som gör jobbet värt det jag gör. Hade det inte varit för er och era fantastiska framsteg, lyssnade och lärande hade jag slutat för länge sedan.

Så jag vill på detta vis tacka alla min fina kunder jag haft under så många och som haft tålamodet att följa mig vart jag än går och vad jag än hittat på för tokigheter. Det finns en del kunder som hängt med mig i alla 30 år jag jobbat med detta. Jag är innerligt tacksam för det. Det ger mig mycket, lika mycket som jag gett er.

Nya kunder

De som ännu inte blivit mina kunder har mycket att se fram emot och mycket att få. Så jag välkomnar självklart nya kunder som vill ha äkta medial vägledning på din egen situation eller frågeställning. Att spå och lägga kortläggningar jobbar jag nästan inte med längre, då tiden och korten visar mig mer idag vad Du har tillgå och vad du ska jobba med för att nå dina egna mål.

Tarotkortläggningar och vanligt “spå dig” är för mig ganska tråkigt att jobba med, då det är stelt och mekaniskt. Svårt att förklara kanske. Men min modell är att jag jag känner in med alla mina kanaler till förfogande och jag ser en större helhet med hela dig och din energi. För mig ger det mer i en kontakt med mig och vad du får med dig.

/Always & Forever
Katarina

Behöver du vägledning ring 09397114 (19.90kr/min)
Eller boka en sittning med andekontakt

info@katarinamedium.se
0707461410


 

#medialkonsultation #medium #psychicmedium #certifieratmedium #andekontakt #änglakontakt #medialkonsultation #mittfantastiskaarbete #telefonlinje #personligutveckling

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *