Katarinamedium

 

Nu stack jag ut näsan ordentligt, men det är så jag känner just nu. Självklart har jag vänner, så ingen ska känna sig utpekad. Nej det här handlar om andra som har vänt mig ryggen på mer än ett sätt. Blockat mig överallt och även totalt ignorerat mig på alla sätt och vis. Nu menar jag dem som jag känt i mer än 25 år.

Vad ska jag med vänner till

För att inte peka ut, det kommer jag inte göra, utan jag vill lyfta upp fenomenet att dissa en vän. Det jag tycker är så märkligt med några av dem är att det är vänner som jag rest tillsammans med, bytt innersta tankar (och känslor) med, och delar hemligheter med. Så det är inte de där ytliga jag talar om nu.

Min definition av äkta vän är att jag låter mina vänner vara där dem är, i sin egen utveckling vad det än månde vara. Oavsett vilken väg man vill ta och vilken riktning man vill ta i livet. Det kan gälla sexuell läggning och det kan gälla nya pojkvänner!

Mycket är en gåta för mig

Nu har jag kanske sagt för mycket, vissa som läser detta kommer veta, men strunt samma. Hur kan man vända en vänskap som varit väldigt djup till att verka som ingenting. Som om vår vänskap aldrig exciterat. Helt ärligt, jag fattar inte.

Vad jag gjort för att kunna ha någon form av kommunikation med dem är att sträcka händer både här och där. Skrivit brev, e-post, sms, ringt ja allt har jag gjort, men tomma svar. Jag menar att vi behöver inte vara samma djupa vänner men vi kan väl ha en kommunikation av något slag. Så varför bryta så brutalt, är en gåta. Det vi en gång hade betydde mycket för mig, men så här i efterhand kan det inte ha betytt något dem, det gör mig otroligt lessen. SÅ om deras mål var att krossa mitt hjärta har det skett och dem har lyckats.

Mina misstankar

Jag har mina misstankar om detta, det är mitt yrkesval. Min misstanke ligger i att flera av dem (vet jag) bär på innersta hemligheter och är livrädda för att jag ska “se” dem och veta allt om dem. Ja men det gör jag ju, det är mitt yrke att veta sånt. MEN för att ingen sätta kaffet i halsen, jag har regler som jag ser väldigt allvarligt på. Jag har ingen rätt yttra andras hemligheter vitt och brett.

Nej nej, det gör jag absolut inte. För att vara helt naken i detta, kan jag säga att ALLA har sina skelett i garderoben och ingen är värre än den andra. Det är bara smådetaljer som skiljer oss åt, så faktiskt är människan inte så spännande som vissa kanske tror.

Psychic Medium

Ju mer jag jobbat som psychic medium ju mindre häpen blir jag, då inte så många sticker ut med sin skelett i garderoben. För alla människor har det, mer eller mindre. Även jag.

Så jag tror de här som vänt mig ryggen totalt är rent ut sagt skiträdda för att jag ska se verkligen bakom deras fasader. Att jag ska avslöja deras eget ljug för dem själva och kanske till och med fel val av partner, ja detaljerna kan vara många.

Ja inte vet jag, men det kommer ta väldigt lång tid innan jag tar in någon så nära i mitt hjärta som jag gjort med några. Det smärtar för mycket och det tar alldeles för mycket tid att lägga på att försöka få sans och reson något av detta.

Det jag gör idag åt detta är att jag släpper det helt, det är ju deras val och deras fulla rätt till det. Jag hade bara velat få lite rätsida på saker som jag tagit med mig i min egen process, men då hade det varit min sak att hantera, eller hur. Nu fick jag inte det utan ägnat år till att försöka få svar och tillit eller i alla fall en liten kommunikation.

Inte gillar mig

Tanken har så klart slagit mig att de kanske inte gillar mig längre, men säg det då, rakt ut. Jag kan ta det. Men ljug inte för mig, det är värre det.

Jag är säker på att fler har varit med om detta på andra premisser. Så det jag vill säga dig som läser är lägg inte mer energi på det du inte får något tillbaka. Låt det vara och vänd tanken till att Du utvecklat dig framåt och du och din vän står inte längre på samma trappsteg i samförstånd.

Det är lättare sagt än gjort jag vet det. Men till slut kommer du att förstå att vänner är färskvara den ska finnas där ovillkorligt. Kraven som säger att man ska höra av sig, är för mig ingen äkthet. Vänner finns till hands när man behöver dem. Jag brukar säga till många som frågar mig om deras vänskapsrelationer att vänner visar sig särskilt vid dödsfall vilka som finns där eller inte…

/Always & Forever
Katarina

Behöver du vägledning ring 09397114 (19.90kr/min)
Eller boka en sittning med andekontakt

info@katarinamedium.se
0707461410

 

#psychicmedium #medium #medialvägledning #vänskapsomintehåller #vänskap #krossathjärta #vänskapsrelation #kärlek #vadskjagmedvänertill #personligutveckling

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *