Katarinamedium

Det finns inget som heter de bästa Tarotkorten, men det finns de som är bäst för mig. Att välja sin Tarotkortlek ligger helt och hållet på en personlig nivå. Enligt mig finns det ingen “nybörjarkortlek” eller börja bäst med den här osv.

De bästa Tarotkorten

När jag startade min bana med Tarotkort tog jag lång tid på mig att välja en kortlek som jag fattade tycket för. Det slutade med att jag tog den mest avancerade kortlek som jag kunde hitta. Men det spelar ingen roll tycker jag. På den tiden fanns inte internet (knappt) utan det var för mig att springa runt i affärer som hade Tarotkort i sitt sortiment.

Butiken Lejonhjärta

Jag hittade min kortlek i en butik som fanns på Sveavägen, den hette Lejonhjärta. Vet inte om nån kom ihåg den. Men den typen av butik älskade jag. Den butiken hade allt, då menar jag allt. Inte bara de varor som går bäst att sälja, nej de hade verkligen ett hav av olika ting. Tråkigt att det inte längre finns den sorten av butik. Många vill ju fråga om saker. Men den finns inte kvar, det var länge sen den försvann. Jag misstänker nätet har tagit över. Det är väl på ett sätt men med den påföljd att kunskapen försvinner mer och kunder frågar sällan. Det är i alla fall min uppfattning.

 

Kortleksmakare

Jag ska nu visa upp vilka jag har som favoriter. Både Tarotkortlekar och Orakelkort. Änglakort passar inte mig, det är liksom inte jag. Men det betyder inte det är fel på något sätt.

Men min absoluta favorit skapare av Tarotkort är Ciro Marchetti. Jag har flera kortlekar av hans sortiment. Jag såg nu att det kommit ännu fler nya, som jag förmodligen kommer skaffa.

De bästa Tarotkorten
Gilded Tarot av Ciro Marchetti

 

 

Legacy of Divine Tarot av Ciro Marchetti
Oracle of Visions av Ciro Marchetti
Kipper av Ciro Marchetti

Andra kortlekar jag vill dela med mig av

De här två är lite lika varann i sitt koncept. Eftersom de inte har mynt utan stenar istället. De har även iChing, planeter, ädelstenar, ja, nej och vet ej.

Den som jag startade med själv är denna kortlek

De bästa Tarotkorten
Haindl Tarot av Herman Haindl

Jag bara älskar den här kortleken! Den är lite annorlunda då den har norr söder väst och öst också i form av olika legender, gudar och sagor från väderstrecken. Som t ex Cheif Seattle från väst var en nordamerikans indianhövding. Eller guden Shiva från öst osv vidare. Så det var för mig att studera vissa legender jag inte kände till som till exempel White buffalo woman.

Den andra kortleken som påminner om den här ser ur så här.

The Quest Tarot av Joseph Ernest Martin

Den är också speciell men den jobbar jag inte med idag. Men jag ville visa den ändå. Det som är lite speciellt är att i kortleken finns ett som är helt tomt. Den är blank, och det ska vara så. För när den kommer upp i en läggning är det upp mig att tolka den som blank i personens liv. Spännande!

Det jag önskar att du själv gör om du vill börja med Tarot och resa genom korten visuellt, är du också ska hitta de bästa Tarotkorten som passar Dig.

Påsar och askar

De bästa Tarotkorten

Jag personligen är lite nördig på hur man ska förvara sin kortlek/kortlekar. Så det jag har är påsar i olika färger former och storlekar. En del vill ha ask, men det gör inte jag. En del påsar har jag köpt en del sytt själv och andra har jag fått. På bilden är inte alla med, det är bara ett litet urval.

Tarotkurs på distans

Om du är intresserad av en Tarotkurskurs på distans av mig kan du beställa den här i min webshop. Jag har själv skapat den för detta saknade jag själv när jag startade.

 

/Always & Forever
Katarina

Behöver du vägledning ring 09397114 (19.90kr/min)
Eller boka en sittning med andekontakt

info@katarinamedium.se
0707461410

 

#tarotkurspådistans #tarotkurs #tarot# ciromarchetti #hermanhaindl #iching #ädelstenar #horoskop #legacyofdivinetarot #thetarotquest #katarinamedium

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *