JULKALENDER 2019

Lucka 12

12 december 2019“Ta tag i dina rädslor” Idag ska du göra en lätt sak. Ta tag i en känsla du fruktar och be den lämna dig. För den bär på en gammal händelse. Den händelsen finns inte i dig mer och kan därför lämna ditt sinne. Så bär inte på onödiga saker, de blir för… Läs mer Lucka 12

JULKALENDER 2019

Lucka 11

11 december 2019“The Council” Idag ska du träffa en viktig person. Dig själv! Den som känner dig bäst är du själv så varför inte rådfråga dig själv när du behöver rådfråga. Lyssna inåt och du får svar! Vad finns i lucka 12?

JULKALENDER 2019

Lucka 10

10 december 2019“The Holy Mountain” Sök din väg du ska gå, sök den inåt. Låt dina väktare och guider visa dig den vägen. Men du måste söka den inom dig. Den bästa platsen att bevara våra inre skatter är just inom. Du kan idag överkomma hinder du tidigare haft, med större lätthet än tidigare. Vad… Läs mer Lucka 10

JULKALENDER 2019

Lucka 9

9 december 2019“Frihet” Idag skapas frihet i ditt sinne.  Du har en lugn dag och vacker på många sätt. Ta tillfället att se det vackra du har runt dig. Särskilt det som är riktigt nära. Det kan vara en person eller sak. Betrakta den och studera dess skönhet. Vad finns i lucka 10?

JULKALENDER 2019

Lucka 8

8 december 2019“The Tree of Life” Livets träd är mer viktigt än du kan ana. Ta dig tid idag att koppla dina tankar uppåt, och dina rötter nedåt. Det är dags för meditation idag och gör den till det bästa för dig för att återknyta till universum tillika Moder Jord. Vad finns i lucka 9?

JULKALENDER 2019

Lucka 7

7 december 2019“Släpp loss” Idag ska du släppa loss och ha kul! Dansa i månskenet och gläds åt rörelse, takt och musik. Följ med i rytmen och skaka loss ordentligt. Idag vaknar livsandarna ordentligt och vi kan alla mötas i dimmans och slöjans land. Vad finns i lucka 8?

JULKALENDER 2019

Lucka 6

6 december 2019“Ensam är stark” Du bär en inre styrka som sällan får titta fram. Idag ska den fram. För ensam kan vara stark om du får möjlighet att visa din vackra profil så som den är skapt och formad av vår skapare. Vad finns i lucka 7?

JULKALENDER 2019

Lucka 5

5 december 2019“Slut fred med dig själv” Idag ska du sluta fred inom dig. Det finns tillräckligt med oreda utanför dig. Så idag ska du bli vän med dig och njuta av att vara just Du!Se dig i spegeln och säg högt: Jag förlåter dig idag för oreda jag skapat för dig. Idag sluter vi… Läs mer Lucka 5

JULKALENDER 2019

Lucka 4

4 december 2019“Släpp taget” Idag ska du släppa taget om något du velat göra länge. Ta stöd av Änglarna, de hjälper dig idag. Det viktigaste för dig är att göra det, så du kan komma vidare och fylla ditt liv med nya äventyr och lusta! Vad finns i lucka 5?

JULKALENDER 2019

Lucka 3

3 december 2019“Upper World” Idag är tid för att sikta högt. Ta sikte mot Änglarna, högre väsen och högre världar för att önska och få det som passar dig. Be om det som är allra bäst för dig. Bara dem kan veta vad som ligger framför dig och bereda vägen för dig. Så be, och… Läs mer Lucka 3