Katarinamedium

(Inlägget innehåller annonslänkar från Firstvet.)

 

                      Kommunicerar med ditt husdjur

Att kommunicera  med ditt husdjur har alltid fascinerat mig och jag har även utbildat mig i det. Med stor framgång och resultat kan jag alltid hjälpa ägare som söker hjälp för sitt djur.

Jag startade en utbildning för många år sedan och har utvecklat min kommunikation med andras husdjur, men även med mina egna.

När det kommer till sina egna pälskningar kan kommunikationen med husdjur ske på lite annorlunda vis. Därför vill jag dela med här hur du kan få en bättre kommunikation med ditt eget djur.


Det här är mina fina kissar jag har kommunikation med varje dag. Det här är Musse & Ville.

      De fem stegen till att kommunicera med ditt husdjur

1

Skapa ett förtroende mellan dig och det djur du ska ha en kommunikation med. Presentera dig gärna och säg högt eller tänk till djuret vem du är och vad du ska göra.

Djuren uppfattar vår vibration och energi därför är detta väldigt viktigt.

2

Känn in. Om du har ett tränat sinne går det givetvis lättare. Men att känna in sitt djur är lättare än man tror. Varför inte låta ditt eget djur visa dig. Kärlek till sitt djur är en väg.

Har du med ett djur som du inte känner är det fortfarande kärlek till ett djur som är vägen till att känna in, men även att ta emot. Kanske det krävs lite träning. Men minns det är lättare än man tror.

3

Se gärna in i ögonen på ditt djur. Ibland är djuren känsliga för det, särskilt främmande djur. Så hitta en annan punkt som du kan nå djuret. I ögonen finns själen, det vet alla så gör detta med stor vördnad.

Genom att hitta en väg in genom ögonen är det lätt att fånga in djurets kontaktväg och nå information djuret vill dela med sig. Komihåg att alla djur vill inte ge ut vad som helst.

Tillit är av största vikt och väldigt viktigt för en kommunikation. Är du med ditt eget djur är detta självklart lättare då ni redan har ett band. Ju starkare band ju mer och djupare förståelse.

4

Skapa ett band mellan er. Är det ditt eget djur finns där redan ett eller bygg mer på det. Har du ett främmande djur bör du skapa ett tillits band mellan er.

Det bygger du genom att tala lugnt och stilla. Föreställ dig att du har grön aura.

I din kommunikation och lugna prat bör du vara ärlig med vad du ska göra och varför du är där. Var positiv och uppåt i din framtoning. Ge lugn till ditt djur.

5

Ta emot från djuret. Det kan vara i känsla du får eller om du kan kontrollera inre bilder djuret vill ge dig av sin upplevelse till dig.

Det kan vara lite svårt att uppfatta om du får rätt om det gäller ditt eget djur. Därför kan vara bra du tränar på andras djur så du kan få feedback från den som känner djuret bra.

 

                          Om ditt djur inte mår bra

Det finns några viktiga saker jag vill förmedla, det är om ett djur är i behov av veterinär måste djuren få komma till legitimerad veterinär.

Idag finns många fiffiga lösningar som kanske inte blir så dyra i längden. Att ladda ner en app som t ex Firstvet kan du komma i kontakt snabbt med veterinär och lösa många problem via videosamtal. Du får råd, behandling eller lokal remiss.

Många gånger kan det vara bra med din vård med en veterinär´s kunskap i botten. Ibland måste man in för besök förståss.

Allt för att ditt djur ska må så bra som möjligt. First vet är tillgängliga alla dagar mellan kl 7.00-24.00 vilket är en enorm service.

Det är gratis för er med djurförsäkring. Klicka här för att komma till appen Firstvet.

 

/Always & Forever

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *